Search
Close this search box.
,

La 22a Triatló de Vilanova i la Geltrú, l’11 de setembre a la façana marítima

El Club Esportiu Transtriatlón, l'organitzador

El Triatló de Vilanova tornarà a disputar-se l'11 de setembre // TWITTER AJUNTAMENT VILANOVA

El Triatló de Vilanova i la Geltrú torna a escena l’11 de setembre. Serà la 22a edició de la prova. El Club Esportiu Transtriatlón s’encarregarà de l’organització per segon any consecutiu.

L’escenari principal de la competició serà la façana marítima, des d’on es posaran en marxa els i les atletes.

Tal com ja es va fer l’any passat, primer arrencarà la prova esprint en les categories sub-23, absolut i veterans, que prendran la sortida a les 8.30 hores.

Hauran de completar un recorregut de 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i cinc quilòmetres cursa a peu. El màxim total d’inscrits serà de 500 i el màxim d’atletes no federats, de 150.


Posteriorment, començarà la prova jove, oberta esportistes en categories cadet i juvenil. El màxim de participants serà de 100, dels quals només 10 podran ser atletes no federats.

Arrencaran les 10 del matí i hauran d’arribar a la meta després de completar 300 metres de natació, vuit quilòmetres de ciclisme i dos quilòmetres de cursa a peu.

La prova és puntuable per a la Lliga de clubs (Sprint) i Triatleta Jove Complert@ (Jove) de la Federació Catalana de Triatló.

Les inscripcions estan obertes fins al 8 de setembre o fins que s’esgotin les places disponibles. Les persones interessades a apuntar-s’hi ho han de fer a través del web de la Federació Catalana de Triatló.

Comparteix la notícia