,

La 27a Cursa del Margalló d’Olivella aplega un total de 625 participants

Elías Resina i Sílvia González guanyen la prova reina, de 24 quilòmetres

Travessar la meta és sinònim d'alegria // CAR DE LA PEÑA

Un total de 625 corredores i corredors van participar en la 27a Cursa del Margalló, a Olivella. La cita va ser durant el cap de setmana passat amb el camp de futbol municipal com a centre neuràlgic. Diumenge va ser el dia amb més activitat.

La prova incloïa una caminada, una cursa de 13 quilòmetres, una altra cursa de 24 quilòmetres i proves infantils.

Fins a 320 senderistes van aprofitar la trobada per fer la caminada, que es va desenvolupar sobre el mateix traçat de la cursa de 13 quilòmetres, que va comptar amb 194 participants.

La prova reina, de 24 quilòmetres, la van disputar 72 ‘runners‘. Finalment, 30 nens i nenes van córrer a les curses infantils i nou persones, les curses adaptades.

En la carrera de 24 quilòmetres, la victòria en la categoria masculina va ser per a Elías Resina (01:47:25), seguit de Lucas Saied (01:47:58) i de Joel Valldosera (01:48:59).

En la categoria femenina, va vèncer Sílvia González (02:16:19), seguida d’Ana Rosalia Valle i d’Ester Anglada, que van fer uns temps de 02:22:59 i 02:25:14, respectivament.

Pel que fa a la categoria masculina de la carrera de 13 quilòmetres, la victòria va ser per a Ayyoub El Asri, amb un registre de 56:27. Van completar el podi Manuel Torres (57:04) i Vicens Rios (58:13).

En dones, el primer lloc va ser per a Marina Llaó (01:05:01). En segona posició va quedar Georgina Martínez (01:09:40) i la tercera plaça se la va adjudicar Yolanda Lucia Jiménez (01:12:00).