Segueix-nos

Futbol

La Blanca Subur, protagonista del programa ‘La Frontal’, de la FCF TV

S’emet aquest vespre i també es podrà veure per Esport3

Carles Fité dialoga amb Toni Sardà // FCF

La Blanca Subur és protagonista aquest vespre al programa ‘La Frontal’, de la televisió de la Federació Catalana de Futbol. Es podrà veure a les 20.00 hores per la FCF TV –a l’APP de la FCF TV en els televisors intel·ligents Samsung i LG– i es reemetrà pel canal Esport3 a les 21.00 hores.

El presentador del programa, Carles Fité, entrevista Toni Sardà, que compleix la 25a temporada consecutiva com a màxim mandatari del club, i David Porras, coordinador de l’entitat.

Fité també parla amb l’exblaugrana Santi Ezquerro, que és pare de tres jugadors que estan a la Blanca Subur, dos en categoria debutant i un la d’aleví.


Fundat el 1964, el club sitgetà compta en l’actualitat amb 15 equips i 274 llicències federatives. Es tracta d’un planter inesgotable per a Sitges i la comarca.

Esportivament, la Blanca Subur va viure el seu moment àlgid la temporada 2000-2001, quan el Juvenil A va competir a la Divisió d’Honor Juvenil.

Va ser un èxit estretament lligat el binomi format per Toni Sardà i per Josep Pascual, històric director tècnic de l’entitat, mort el maig de 2020.

PUBLICITAT

Més a Futbol