Segueix-nos

Futbol

La Blanca Subur tramita batejar el Nou Pins Vens com a Estadi Josep Pascual

La junta vol un record permanent per al seu històric coordinador

El Nou Pins Vens passarà a nomenar-se Estadi Municipal Josep Pascual // FOTO BLANCA SUBUR

La Blanca Subur ha començat els tràmits per canviar el nom del Nou Pins Vens, la seva casa. El club vol que passi a nomenar-se Camp Municipal Josep Pascual en record de l’històric director tècnic de l’entitat, mort recentment. Així ho va manifestar ahir Toni Sardà, president de la Blanca Subur, a Ràdio Maricel.

“La junta ho ha aprovat i hem fet les gestions per canviar el nom del camp. Ja ho hem demanat a l’Ajuntament. Quan tinguem el vistiplau comunicarem el canvi de nom a la Generalitat de Catalunya i a la Federació Catalana. I quan es busqui al GPS el camp de la Blanca Subur, sortirà com a Estadi Josep Pascual. Va ser una decisió presa per la junta amb total unanimitat”, va afirmar Sardà. Per a la directiva del club sitgetà el canvi de nom del Nou Pins Vens servirà per recordar per sempre la figura de Josep Pascual, lAmericano‘, tota una institució a la Blanca Subur, on portava més de 30 anys.

El 40è Torneig de Juvenils, cancel·lat per la Covid-19

D’altra banda, Sardà va confirmar la cancel·lació del tradicional i prestigiós Torneig de juvenils del club, que se celebra cada estiu i que hauria complert 40 anys aquest 2020. La crisi del coronavirus ha impedit que es pugui disputar. La Blanca Subur, per festejar el 40è aniversari del campionat, havia contactat amb el Reial Madrid perquè hi participés, però la pandèmia ho ha frenat tot. La celebració es posposa per l’any que ve.

Clica per opinar

Deixa'ns el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PUBLICITAT

Més a Futbol