Search
Close this search box.
,

La Clàssica del Foix, el 25 de setembre amb un màxim de 140 participants

Les inscripcions es tancaran el 22 de setembre a la mitjanit

La Clàssica del Foix torn el 25 de setembre // CLÀSSICA DEL FOIX

Tothom que li agradi el ciclisme clàssic té una cita el diumenge 25 setembre en la Clàssica del Foix, amb sortida i arribada a Vilanova i la Geltrú. S’hi podran apuntar un màxim de 140 participants.

Les inscripcions es poden formalitzar a través del web de la trobada fins al 22 de setembre a la mitjanit. El preu és de 32 € (federats/federades) més 10 € d’assegurança de dia per a la resta.

La Clàssica del Foix és una marxa o ruta cicloturista exclusiva per a bicicletes clàssiques de carretera, de bicicletes anteriors a l’any 1987, amb pedals de clip (rastrals), cablejat de fre per sobre del manillar i manetes de canvi al quadre.

També es poden fer servir bicicletes amb quadres de nova construcció, però sempre amb estil retro i equipades amb components originals de l’època (canvi, manillar, pedals…).


El recorregut, circular, és de 65 quilòmetres i transcorre per municipis del Garraf i del Penedès. La sortida serà al port de pescadors de Vilanova.

Des de l’organització remarquen que no ‘és cap competició, al contrari, és una trobada-concentració per gaudir de la bicicleta, del paisatge i fer amics’.

Es recomana portar roba, calçat i casc de l’època, tot per donar un aire més clàssic i de tornada al passat.

Comparteix la notícia