Search
Close this search box.
,

La Clàssica Isaac Gálvez, aquest dissabte amb inici i final al pàrquing dels Jutjats

Hi haurà afectacions al trànsit i a l'aparcament de vehicles

La prova torna aquest dissabte amb canvis en la sortida i l'arribada // UC VILANOVA ÀNGEL SANTOS

La Clàssica Isaac Gálvez torna aquest dissabte després de la suspensió de la prova l’any passat a causa de la pandèmia.

Serà la novena edició de la carrera. Enguany ha estat designada com el Campionat de Catalunya Elit i Sub-23. La prova l’organitza la Unió Ciclista Vilanova des de 2011

Han variat el lloc de la sortida i de l’arribada. La cursa aquest cop s’iniciarà a les 15.30 h a la Ronda Ibèrica, al pàrquing dissuasori dels Jutjats de Vilanova i la Geltrú, on també hi haurà la meta. L’arribada està prevista entre les 18.30 i les 19.00 h.

El canvi d’ubicació de l’epicentre de la prova, que habitualment estava davant del pavelló Isaac Gálvez, es deu a motius aliens a la Unió Ciclista Vilanova.


El recorregut, de 128 quilòmetres, travessarà els municipis de Castellet i la Gornal, Torrelletes, Les Masuques, La Múnia, Les Cunilleres, Sant Jaume dels Domenys i Llorenç del Penedès, on els ciclistes faran el camí de tornada.

La prova tindrà dos passos de meta volant i nou passos per trams de camí rural estret i asfaltat, a l’estil de les grans clàssiques del nord d’Europa.

Serà un circuit exigent amb desnivells que arriben al 16%, però que permet als participants gaudir del paisatge entre vinyes del Garraf i Penedès.

Afectacions al trànsit

Pel que fa a les afectacions al trànsit, es tallarà la circulació a la ronda Ibèrica, a entre els carrers Zamenhof i Miquel Guansé, de 18.30 a 19.00 h.

A més, estarà prohibit aparcar entre les 10.00 i les 20.00 h a la ronda Ibèrica, en el tram de la rotonda del carrer Abat Escarré fins a la carretera de l’Arboç en ambdós sentits de la marxa.

També s’inhabilita l’aparcament de camions del lateral de la ronda Ibèrica, no es podrà estacionar al lateral de l’aparcament dels jutjats i tampoc no es podrà utilitzar l’aparcament de camions vora la carrereta de l’Arboç.

Comparteix la notícia