Segueix-nos

Ciclisme

La Clàssica Isaac Gálvez arriba aquest dissabte a la desena edició

La sortida i l’arribada, a la ronda Ibèrica, a l’aparcament dels Jutjats

La Clàssica Isaac Gálvez torna aquest dissabte // AJUNTAMENT VILANOVA

La Clàssica Isaac Gálvez arriba aquest dissabte a la desena edició. La competició, d’alt nivell, està organitzada per la Unió Ciclista Vilanova i està inclosa en el calendari estatal de curses ciclistes en les categories Elit i Sub-23.

Igual que l’any passat, la sortida i arribada es farà des de l’aparcament de vehicles de la ronda Ibèrica, a l’alçada de l’edifici dels Jutjats de Vilanova i la Geltrú. La prova arrencarà les 15.30 hores i l’arribada es preveu cap a les 18.45 hores.

La prova reunirà al voltant de 200 corredors d’arreu de l’estat. El recorregut, de 128 quilòmetres, és tècnic i molt exigent (desnivells que arriben al 16%), té dues metes volants i inclou nou passos per trams de camins estrets i asfaltats.

Partint des de Vilanova, els ciclistes passaran per les poblacions de Castellet i la Gornal, Torrelletes, les Masuques, la Múnia, les Cunilleres, Sant Jaume dels Domenys i Llorenç del Penedès, des d’on iniciaran la tornada fins a la capital del Garraf.

La celebració de la cursa tindrà un seguit d’afectacions al trànsit, en els moments previs a la sortida i en l’arribada dels corredors.

Aquestes afectacions estaran senyalitzades. Hi haurà itineraris alternatius de circulació. Vetllaran pel bon funcionament de la competició un grup de voluntaris, membres de l’organització i agents de la Policia Local.


PUBLICITAT

Més a Ciclisme