Segueix-nos

Ciclisme

La Clàssica Isaac Gálvez reuneix un total de 200 ciclistes a Vilanova

Marc Brustenga, amb passat a la Unió Ciclista Vilanova, el vencedor

Marc Brustenga travessa la meta // FEDERACIÓ CATALANA DE CICLISME

Un total de 200 ciclistes van disputar ahir a Vilanova i la Geltrú la novena edició de la Clàssica Isaac Gálvez, la prova que any rere any esdevé un homenatge pòstum al campió vilanoví sota l’organització de la Unió Ciclista Vilanova.

El pilot va completar un total de 128 quilòmetres amb sortida i arribada a la capital del Garraf, al pàrquing dels Jutjats.

La prova va tenir dos passos de meta volant i nou passos per trams de camí rural estret i asfaltat, a l’estil de les grans clàssiques del nord d’Europa.

Va ser un circuit exigent amb desnivells que van arribar al 16%, però que va permetre als participants gaudir del paisatge entre vinyes del Garraf i Penedès.

La victòria va ser per a Marc Brustenga, ciclista de Santa Eulàlia de Ronçana del Caja Rural-Seguros RGA, que a la vegada es va proclamar campió de Catalunya sub-23 pel rang autonòmic que se li havia atorgat a la prova.

Brustenga va passar per l’equip cadet de la Unió Ciclista Vilanova sota la tutela de Paco Gálvez i li va regalar el mallot de campió català.

“Tot i que inicialment no havia d’estar aquí, estic molt content de poder ser-hi per l’afecte que li tinc a la família Gálvez després dels dos anys de cadet que vaig conviure amb en Paco. Els tinc molta estimació. Et tracten com si fossis de la família”, va dir Brustenga en declaracions per a la web de la Federació Catalana de Ciclisme.

PUBLICITAT

Més a Ciclisme