La Clau Bàsquet Ribes es confirma com a líder en el derbi a Pins Vens

Les blaves s'imposen al CB Sitges La Oca per 24-58

El Ribes va ser superior // NEUS OLTRA

La Clau Bàsquet Ribes continua sòlid al capdavant del grup 1 de la Territorial de Barcelona després de guanyar dissabte el derbi contra el Bàsquet Sitges La Oca, tercer classificat.

Les blaves es van imposar per 24-58 en un matx que va quedar sentenciat en els dos primers quarts amb parcials de 0-17 i 2-11. El ritme i la intensitat del Ribes va devorar el Sitges.

Les locals van buscar la reacció després del descans, però quan les visitants van tornar a prémer l’accelerador, van tornar a incrementar la renda. El 24-58 final demostra la superioritat d’un Ribes que suma 17 victòries en 18 partits.

El Samà B, vuitè a la taula classificatòria, va perdre per un ajustat 53-54 contra el Begues. Un parcial de 10-15 de les visitants en el darrer quart va ser determinant.