Search
Close this search box.
,

La Copa agafa tot el protagonisme en la primera jornada de 2022

El resultat més ampli, un 1-9 de Los Legends

L'Apóstoles FC, equip de Segona B i del grup C de la Copa // CONSELL ESPORTIU DEL GARRAF

La competició de Copa va agafar protagonisme en la primera jornada de 2022 a la Lliga de Futbol 7 del Consell Esportiu del Garraf.

Al grup A, el resultat més ampli va ser el 5-1 que el FC NG Bol va firmar contra el Fisiolab amb gols de Rojas (2), Mariano Maza, Cáceres i Vinicius. Tots dos equips són de Segona A.

També va guanyar el Geminis Style, que va imposar-se al Rokeros per 4-1 en un duel entre dos equips de Primera. Marc González va destacar amb un ‘hat-trick’.

En l’altre partit del grup, que va enfrontar dos equips de Segona B, el Sin Patrocinador va doblegar l’Inter de Puerto Alegre per 1-3.

Al grup B es va produir la golejada de la jornada. Va ser l’1-9 de Los Legends sobre el Pamp Roja-Nova Olivella. Els gols del triomf se’ls van repartir un inspirat Michael (4), Sergio (2), Aurel, Iván i Aitor. Els dos equips militen a Segona B.

El Hooligans, líder de Primera, pertany a aquest grup B. Es va estrenar a la Copa tot doblegant el Fènix, també de la categoria d’or, per 5-1. Oscar (3), Bernat i Nil van marcar els gols del triomf.

L’Atlètic Ribetà, de Segona A, també va sumar els tres punts. Ho va fer amb un 2-0 contra el Dream Team HQ, rival seu també a la Lliga.


La primera jornada del grup C va oferir un interessant duel de Primera. El Finques Rius va superar Los Charrúas per 3-6 amb dianes d’Oriol (3), Pau (2) i Roger.

També va guanyar l’Atlético Perroflautas, que va desfer-se del The Old Boys per 5-3 en un enfrontament entre dos equips de Segona A. Josemi (2), Carlos Ortiz, Víctor Irala i Roger van marcar les diferències per als de Carlos Fenollosa.

En l’altre partit del grup, triomf per 1-2 del Pico Pala TM sobre l’Apóstoles gràcies als gols d’Eliseo i de Joaquín. Els dos equips militen a Segona B.

Per últim, al grup D el Pizzeria Francesco es va emparar en les dianes de Peretto (2), Moha (2) i Marcel per derrotar el Bar T.A.C. per 2-5 en un duel entre dos ‘Primera’.

L’Amigos de Zizou-Elecmont, de Primera Divisió, també va guanyar. Va imposar la lògica contra el Luistatto, de Segona B, al qual va vèncer per 1-4 amb gols de Dani (2), Joshua i Navarro. 

L’altre duel del grup va mesurar les forces de dos equips de Segona A. Va haver-hi taules (5-5) entre la Penya Barcelonista de Vilanova i el Secret de l’Eskala.

Comparteix la notícia