Segueix-nos

Hoquei patins

La configuració del primer equip masculí del Patí Vilanova, en ‘stand-by’

La categoria en la qual militaran els verds condiciona la planificació

Jordi Costa, entrenador del Patí Vilanova // G.M.CH.

La configuració de la plantilla del primer equip masculí del Patí Vilanova està en ‘standby’. Això no impedeix que el tècnic Jordi Costa hi continuï treballant.

Tot dependrà de la categoria en la qual militi l’equip. Des del club encara no es descarta l’opció d’optar a una plaça a OK Lliga Plata. Es parla d’una possible renúncia del Deportivo Liceo, que ha militat al grup Nord en la darrera temporada.

Tanmateix, si s’hagués de comprar una plaça, el president Viadel ja va dir, en una entrevista a elPrimer.cat el passat 26 de maig, que el club no faria cap bogeria.

“El perfil de jugador que necessitaríem seria diferent si podem continuar a OK Lliga Plata o si juguem Nacional Catalana, on cal més físic, ja que es juguen molts més partits. Ara mateix no podem dir noms”, apunta Jordi Costa.

El tècnic viu amb la inquietud lògica per no poder tancar res fins que no es resolgui la incògnita de la divisió, però té converses avançades amb jugadors per a les dues opcions.

Jordi Costa prefereix no mullar-se amb terminis, però espera poder anunciar novetats en els pròxims dies.

Abril Batlle (Cerdanyola), fitxatge per al Patí femení
El primer equip femení del Patí ja sap que jugarà a Nacional Catalana i pot començar a definir la plantilla. El club va anunciar ahir la incorporació d’Abril Batlle, que arriba procedent del Cerdanyola. Té 21 anys. En la darrera campanya va jugar 22 partits a l’OK Lliga. La setmana passada ja es va saber que no continuaran Blanca Angrill, Júlia Baldrich i Regina Jiménez.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Hoquei patins