Search
Close this search box.

“La Copa és el torneig de les sorpreses. A veure si les podem donar nosaltres”

Miquel Salvó debuta amb el Burgos en el campionat del KO

Miquel Salvó, amb Víctor Benite // BORJA B. HOJAS

Miquel Salvó veurà acomplerta aquesta tarda (18.30 h al WiZink Center de Madrid) una de les il·lusions que té des de ben petit, jugar la Copa del Rei. El vilanoví s’estrena a la competició del KO amb l’Hereda San Pablo Burgos, que s’enfronta al Lenovo Tenerife en el primer partit de quarts de final. Per al quadre castellà també serà el debut en el torneig. El matx es podrà veure per #Vamos.

L’ala pivot de la capital del Garraf va explicar les seves sensacions ahir al canal IGTV d’Instagram de l’ACB. “Cada cop que veia la Copa per la tele tenia enveja. Quan era petita volia anar a veure-la com un aficionat més, però com que també jugava, no podia. I un cop vaig arribar a l’ACB, també la seguia per la tele. Ara em podré treure l’espineta de jugar-la”, va manifestar.

Sobre el paper de debutants tant d’ell com del SanPablo Burgos va admetre que “venim com a ‘rookies‘, però amb tota la il·lusió del món. Tothom sap que la Copa és la competició de les sorpreses. A veure si les podem donar nosaltres”. Segons Salvó, “ser la primera vegada que hi participem ens treu pressió. Afrontem el partit com un més, malgrat tot el que envolta la Copa”.

El vilanoví va jugar la mini Copa i en té un gran record. Avui ell serà un dels protagonistes que molts menuts jugadors de bàsquet veuran per la televisió. Sobre el format del torneig, destaca que “no només és la competició i el bàsquet. Tot el que envolta la Copa la fa diferent. Les aficions la feien més especial. Aquest any per la Covid no serà així, però espero que l’any que ve ens hi puguem tornar a classificar per viure-ho amb els seguidors”.

El Burgos ve de guanyar la Copa Intercontinental, però l’equip ja ha passat pàgina. Segons Salvó, “ara estem centrats en la Copa. El que hem fet fins ara ja ho hem oblidat”. Del vestidor del Burgos, va afirmar que “tenim un molt bon equip quant al factor humà. Hi ha molta química i això es nota a la pista. A més, hi ha qualitat”.

Pel que fa al rendiment individual, va assegurar que “aquest any m’estic trobant molt còmode. I el míster em dóna molta confiança. Intento ajudar al màxim. No sóc un jugador de 20 punts, però intento fer les coses el millor possible”.

Comparteix la notícia