Search
Close this search box.
,

La Cursa de la Talaia 2020, definitivament, queda cancel·lada pel coronavirus

L'organització veu molta incertesa arran de la pandèmia

La prova es posposa per a l'any que ve // JOSEP LLUÍS ROCA

La Cursa de la Talaia 2020 ha quedat, definitivament, cancel·lada per la incertesa que encara genera la crisi del coronavirus. La notícia la va donar l’organització durant el cap de setmana a través dels seus perfils de Facebook, Instagram i Twitter. “Adaptar-nos als protocols sanitaris que es plategen seria complicat. A més, continuen havent-hi molts dubtes i no sabem com evolucionarà la pandèmia”, afirma Joaquín del Rio, director de la cursa.

Al març, quan va esclatar la crisi, l’organització es va veure obligada a ajornar la prova, que, en principi, estava prevista per al 19 de juliol. Aleshores la idea va ser buscar una nova data dins del 2020, però veient que l’anomenada ‘nova normalitat’ encara ofereix algunes incògnites, la decisió definitiva ha estat anul·lar l’edició de 2020 i recuperar la carrera el 2021.

“La idea de fer una versió de tardor de la cursa ens continuava generant interrogants per no saber com evolucionaran els protocols i pels possibles rebrots. El nostre format és molt festiu i popular, amb una cursa infantil, una caminada i la cursa pròpiament dita. Creiem que, si saltem un any, no passa res. Preferim recuperar la prova amb ‘normalitat’ i esperem que pugui ser l’abril de 2021”, afirma Del Rio.

Els corredors i corredores que ja van pagar la inscripció per aquest 2020, tenen plaça reservada per a l’any que ve. Si pel contrari no els va bé la data que es proposi, se’ls tornarà els diners. I si prefereixen no esperar i recuperar els diners de la inscripció es poden dirigir a l’organització a través del correu electrònic curses@aetalaia.cat.

Comparteix la notícia