Search
Close this search box.
,

La Cursa dels Colls 2020, posposada, definitivament, a l’any vinent

La crisi del coronavirus porta a la cancel·lació de la prova d'enguany

La Cursa dels Colls 2020 s'ha acabat cancel·lant // FOTO: FACEBOOK CURSA DELS COLLS

La Cursa dels Colls 2020 tampoc no se celebrarà. La crisi del coronavirus ha obligat al CE Deporunners, l’organitzador de la prova, a cancel·lar definitivament l’edició d’aquest any.

En principi la cursa s’havia de córrer el 5 d’abril, però amb l’esclat de la pandèmia es va traslladar al 8 de novembre. Ara, veient que no hi ha un aturador en l’expansió del virus, l’organització ha optat per posposar l’esdeveniment al 2021. La data encara està per determinar, ja que es vol encabir la prova en el Calendari de la Lliga de Curses de Muntanya del Gran Penedès.

Segons Xavi Casanovas, president del CE Deporunners, “els rebrots que s’estan produint han acabat decantant la balança cap a la suspensió. Adaptar-nos als protocols de seguretat tant en la sortida com en els avituallaments era molt feixuc. A més, la gent tampoc les té totes”.

El CE Deporunners ha utilitzat les xarxes socials per fer pública la cancel·lació de la prova. L’organització es compromet a guardar els dorsals per al 2021 a aquelles persones que ja tenen decidit córrer la cursa l’any que ve. Al mateix temps, està oberta a retornar l’import de la inscripció a qui ho desitgi. Per fer-ho, només cal enviar un correu electrònic a cursadelscolls@gmail.com.

En el comunicat a les xarxes, l’organització de la Cursa dels Colls indica que sentim la situació, però creiem que amb les mesures en què s’hauria de fer la cursa, no podem garantir el xou ni la seguretat de totes vosaltres. Us volem més fortes que mai l’any que ve!!

Comparteix la notícia