Search
Close this search box.
,

La Cursa Pic de l’Àliga 2021 també cau del calendari a causa de la pandèmia

Les restriccions porten a la suspensió de la prova

La sortida de la cursa de l'any passat // XAVIER LOZADA

La pandèmia continua causant estralls en el calendari de curses de la comarca del Garraf. L’última a quedar cancel·lada és la Cursa de Muntanya Pic de l’Àliga d’aquest 2021, que estava prevista per al 7 de març. Hauria estat la dotzena edició de la carrera.

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Canyelles i la secció de Curses de Muntanya de l’Agrupació Excursionista Talaia, que coorganitzen la prova, han hagut de prendre la decisió de suspendre-la davant les restriccions arran de la crisi de la Covid-19. Així ho han anunciat aquest mateix matí.

Des de l’Ajuntament de Canyelles es destaca que totes les curses i esdeveniments esportius del calendari més proper s’han ajornat o suspès davant d’un escenari incert per la pandèmia, ja que les autoritats sanitàries no autoritzaran grans aglomeracions de persones en els pròxims mesos.

La Cursa de Muntanya Pic de l’Àliga és una cita de referència en el calendari esportiu de proves d’aquest tipus. Any rere any aplega centenars d’esportistes d’arreu del país.

L’Ajuntament de Canyelles i l’AE Talaia ja pensen en l’edició de 2022 de la prova.

Comparteix la notícia