Segueix-nos

Atletisme

La Cursa Popular Solidària de Canyelles es bolca amb el Banc d’Aliments Local

La prova, aquest dissabte amb les inscripcions el mateix dia

Canyelles recupera la Cursa Popular // AJUNTAMENT CANYELLES

Torna la Cursa Popular Solidària de Canyelles. La prova és aquest dissabte, 18 de setembre en el marc de la Festa Major petita de Sant Nicolau. La cursa de l’any passat es va haver de suspendre per la pandèmia.

L’organització va a càrrec del Club Atletisme Canyelles, amb el suport de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Canyelles.

Les inscripcions són gratuïtes. Es podran fer el mateix dia de la cursa, a partir de les 17.00 h, a les carpes habilitades a l’aparcament de l’escola Sant Nicolau.

L’únic requisit per participar i recollir el dorsal és el lliurament d’un quilo o d’un litre de qualsevol aliment a l’hora de fer la inscripció. Els aliments es destinaran al Banc d’Aliments Local per distribuir-los entre les famílies més vulnerables del municipi.


La sortida serà des de l’aparcament de l’escola Sant Nicolau

La cursa té un recorregut de 5,8 quilòmetres, part dels quals transcorren pel nucli urbà i diversos carrers del municipi. L’altra part marxa per l’entorn natural, per pistes forestals i corriols dels voltants del municipi.

Com a prèvia de l’inici de la cursa, a les 18.00 h, està prevista una classe dirigida com a escalfament, que anirà a càrrec de la monitora del Gimnàs Municipal Susana Rentero.

Cap a dos quarts de set arrencaran les curses infantils. S’han dissenyat tres recorreguts, segons les edats, perquè els més menuts puguin participar de la gran festa esportiva. La cursa d’adults (més de 16 anys) començarà a les 19.00 h.

PUBLICITAT

Més a Atletisme