Segueix-nos

Solidaritat

La Cursa Solidària Arts i Natura per a infants, el 8 d’octubre a la Masia d’en Cabanyes

L’organitza el Consell Esportiu del Garraf i té obertes les inscripcions

La cursa Arts i Natura torna el 8 d'octubre // CONSELL ESPORTIU DEL GARRAF

El Consell Esportiu del Garraf organitza una nova edició de la Cursa Solidària Arts i Natura. La cita serà el 8 d’octubre, a partir de les 10 del matí. És una prova familiar per parelles que es desenvoluparà en el marc natural i singular del bosquet de la Masia d’en Cabanyes.

La prova està destinada, principalment, a infants d’entre 3 i 11 anys. Es faran categories per edats i els infants hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta durant tot el recorregut. Segons les edats, variaran les distàncies del traçat, que aniran dels 400 als 1.400 metres.

Aquesta cursa s’emmarca dins de l”Arts i Natura Festival’, promogut pel Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes (CIRMAC).


El festival ofereix una experiència participativa a les famílies, involucrant-les en activitats centrades en la literatura, les arts, el teatre, la música, la natura, l’esport i diverses activitats creatives. Durant un cap de setmana, les famílies tenen l’oportunitat d’explorar aquesta varietat de propostes.

Les inscripcions a la cursa es poden fer fins a les 12 del migdia del divendres 6 d’octubre a través del web del Consell Esportiu del Garraf. No hi haurà classificacions ni cronometratge.

El preu per parella és de 8 €, una aportació solidària que es destinarà a l’Associació Societat Inclusiva Garraf. La inscripció inclou l’entrada al festival el dia de la cursa.

PUBLICITAT

Més a Solidaritat