Segueix-nos

Futbol

La Federació assumeix la impossibilitat de tornar a jugar els 9 i 10 de gener

Les restriccions per la Covid continuen marcant el calendari

El Vilanova i el Gavà es van enfrontar en la primera jornada // G.M.CH.

La Federació Catalana de Futbol ja ha assumit que és impossible reprendre les lligues el cap de setmana del 9 i 10 de gener. Ahir ho va fer públic a través d’un comunicat.

Segons la Federació, aquesta determinació s’adopta després que no hagin patit cap variació les mesures restrictives que s’apliquen en el món de l’esport. Entre d’altres, segueixen vigents la limitació de mobilitat comarcal, el toc de queda entre les 22.00 hores i les 06.00 hores, la necessitat d’ús de la mascareta en l’activitat física col·lectiva en espais tancats, i la prohibició de la disputa de partits amistosos i de competició.

A partir d’aquests condicionants la Federació admet que no es donen les condicions necessàries per a la represa dels campionats, alhora que no permet garantir el temps mínim indispensable per a la preparació adequada d’aquestes competicions.

La Federació es compromet a informar de forma puntual tan aviat com s’aixequin aquestes restriccions, i sigui possible disposar del període preparatori previ per la tornada a les competicions.

PUBLICITAT

Més a Futbol