Search
Close this search box.

La Federació Catalana activa el retorn del 50% del Portal del Federat

La devolució es realitzarà en els pròxims dies

La pilota només ha rodat durant mitja temporada // G.M.CH.

La Federació Catalana de Futbol activarà en els pròxims dies la devolució del 50% de la quota del Portal del Federat a tots aquells afiliats i afiliades, tant amateurs com de base, de categories d’àmbit territorial, que van abonar-la íntegrament.

L’acord, adoptat per la Comissió Executiva de la Federació, s’ha pres a conseqüència de la crisi sanitària, que només ha permès la celebració de la meitat d’aquestes competicions.

Els federats i federades que se’n beneficiaran seran aquells que van pagar la quota de la temporada 2020-2021 abans del passat mes de gener, atès que a partir d’aquesta data l’import ja es va rebaixar al 50%. La devolució serà de 10,75 euros en cada cas.

Aquest abonament es realitzarà automàticament a la targeta bancària amb la qual es va efectuar el pagament. Al seu torn, aquelles persones que van fer el tràmit a través de Servicaixa, rebran pròximament un correu electrònic per tal que facilitin un número de compte on percebre la devolució.

[su_box title=”L’ACFAC, acusació popular en el cas de la FCF” style=”soft” box_color=”#516e6d”]L’Associació de Clubs de Futbol Aficionat de Catalunya (ACFAC), en defensa dels interessos del futbol català, s’ha presentat com a acusació popular en les causes obertes per Fiscalia pels presumptes delictes de corrupció dins de la Federació Catalana de Futbol. Sobre la base dels articles 101 i 270 de la Llei d’Enjudiciament Criminal, l’ACFAC finalment s’ha personat com a acusació popular en el Jutjat d’Instrucció 15 de Barcelona.[/su_box]

Comparteix la notícia