Segueix-nos

Futbol

La Federació Catalana activa el retorn del 50% del Portal del Federat

La devolució es realitzarà en els pròxims dies

La pilota només ha rodat durant mitja temporada // G.M.CH.

La Federació Catalana de Futbol activarà en els pròxims dies la devolució del 50% de la quota del Portal del Federat a tots aquells afiliats i afiliades, tant amateurs com de base, de categories d’àmbit territorial, que van abonar-la íntegrament.

L’acord, adoptat per la Comissió Executiva de la Federació, s’ha pres a conseqüència de la crisi sanitària, que només ha permès la celebració de la meitat d’aquestes competicions.

Els federats i federades que se’n beneficiaran seran aquells que van pagar la quota de la temporada 2020-2021 abans del passat mes de gener, atès que a partir d’aquesta data l’import ja es va rebaixar al 50%. La devolució serà de 10,75 euros en cada cas.

Aquest abonament es realitzarà automàticament a la targeta bancària amb la qual es va efectuar el pagament. Al seu torn, aquelles persones que van fer el tràmit a través de Servicaixa, rebran pròximament un correu electrònic per tal que facilitin un número de compte on percebre la devolució.

L'ACFAC, acusació popular en el cas de la FCF
L’Associació de Clubs de Futbol Aficionat de Catalunya (ACFAC), en defensa dels interessos del futbol català, s’ha presentat com a acusació popular en les causes obertes per Fiscalia pels presumptes delictes de corrupció dins de la Federació Catalana de Futbol. Sobre la base dels articles 101 i 270 de la Llei d’Enjudiciament Criminal, l’ACFAC finalment s’ha personat com a acusació popular en el Jutjat d’Instrucció 15 de Barcelona.
PUBLICITAT

Més a Futbol