Segueix-nos

e-Sports

La Federació Catalana de Futbol posarà en marxa una lliga virtual amb el FIFA 20

S’hi poden apuntar federats i federades a partir dels 12 anys

Els partits es jugaran els cap de setmana // FCF

La Federació Catalana de Futbol posarà en marxa a principis del mes de novembre una nova modalitat de competició: la Lliga E-Futbol. Serà una lliga regular que es disputarà durant la temporada 2020-2021, en format online. Hi podran participar, de manera exclusiva, fins a 8.000 federats i federades a partir dels 12 anys. L’accés es farà a través del perfil personal del Portal del Federat.

Cada participant podrà escollir un equip per competir en aquesta nova lliga virtual. En joc estarà convertir-se en el millor jugador o jugadora del FIFA 20 de PlayStation a Catalunya.

Com si es tractés d’una lliga presencial, el calendari de partits serà en cap de setmana. Així mateix, els millors enfrontaments es podran veure per streaming a la nova FCF TV, en els nous models Smart TV de Samsung i LG, i a la pàgina web fcf.tv.


La competició tindrà quatre divisions, que s’establiran segons el nivell dels jugadors i jugadores, i constarà de tres fases diferenciades: una primera de classificació, seguida per la fase regular i, per acabar, una fase final. En el cas de les semifinals i finals sí que tindran un format presencial, i els guanyadors o guanyadores obtindran premis importants. A la vegada, seran guardonats a les Nits dels Campions, que se celebren un cop acabada la temporada arreu de Catalunya, on es premien els campions de cada categoria.

Dins del web federatiu, a l’apartat ‘Futbol’, es crearà una secció específica que contindrà tota la informació relacionada amb la nova competició virtual. La Lliga E-Futbol és una de les novetats més destacades dels nous projectes digitals de la Federació Catalana de Futbol, que amb aquest llançament es converteix en una de les federacions de futbol pioneres amb una competició reglamentada de futbol virtual.

Inscripcions

Les inscripcions es faran exclusivament a través del Portal del Federat, des d’aquest divendres, fins al diumenge 25 d’octubre.

A banda de ser majors de 12 anys i d’estar federats o federades, els interessats o interessades a jugar la lliga virtual han d’estar al corrent del pagament de la quota de la Mutualitat i del Portal del Federat i abonar la quota d’inscripció de la Lliga E-Futbol. Els passos a seguir es poden trobar en el perfil personal del Portal del Federat.

Amb la inscripció realitzada, el federat o federada rebrà una samarreta oficial Adidas de regal de la primera edició de la Lliga E-Futbol.

Per participar en la lliga, a més, s’han de complir una sèrie de requisits tècnics: disposar de la videoconsola PlayStation 4 amb el joc FIFA20, tenir una subscripció a PlayStation Plus, disposar de connexió a Internet d’alta velocitat i estar o donar-se d’alta com a usuari a les plataformes PlayStation Network PSN i ESL Gaming.

Clica per opinar

Deixa'ns el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PUBLICITAT

Més a e-Sports