Search
Close this search box.

La Federació Catalana, pendent del Procicat per iniciar les competicions

Els dos equips júniors A del Samà, els que començaran abans

Els júniors del Samà s'estan preparant per al cap de setmana del 6 i 7 de març // CB SAMÀ

La Federació Catalana de Bàsquet també està pendent del Procicat per posar en marxa l’activitat competitiva. Ara per ara només està clar que el cap de setmana del 6 i 7 de març tornaran les competicions catalanes que donen accés a categories estatal.

Se’n beneficiaran els dos equips júniors A del Bàsquet Samà, el masculí i el femení, que disputaran la fase prèvia de classificació per als Estatals.

Pel que fa a la resta de competicions, el règim actual de restriccions del Procicat, vigent fins al 28 de febrer, impedirà que arrenquin el mateix 6 i 7 de març, com s’havia previst inicialment.

Ara la Federació ha establert un nou calendari. Per als dies 13 i 14 de març ha marcat l’inici de les competicions de Promoció i per als dies 20 i 21 de març, el de les competicions de No Promoció (Campionats de Catalunya i Territorials).

La Federació, a la vegada, continuarà pendent de les properes mesures del Procicat. Donada l’excepcionalitat actual, segons informa en el seu web, ja ha proporcionat als clubs i entitats afiliades diferents períodes i terminis d’inscripció d’equips a les competicions així com de reorganització administrativa dels diferents partits en funció de les noves disposicions horàries.

Comparteix la notícia