Search
Close this search box.

La Federació diu que la destitució de Manel Duran és per raons confidencials

Negativa al Garraf i Penedès a reconèixer Plaza com a nou delegat

Joan Soteras, president de la Federació Catalana de Futbol // FCF

La destitució de Manel Duran com a delegat de la Federació Catalana de Futbol a les comarques del Penedès i del Garraf continua portant cua. La Federació va respondre ahir a la petició de 54 clubs de la zona de conèixer els motius del cessament.

La contestació arriba a través d’un escrit firmat per Joan Soteras, president de la Federació. S’hi pot llegir que és una informació confidencial. Els motius concrets del cessament han estat comunicats a l’afectat, sense que se’n pugui fer difusió, especifica el text.

En l’escrit, Soteras també apunta que la decisió de substituir el delegat del Penedès-Garraf ha estat adoptada per la junta directiva per una amplíssima majoria, a proposta meva, d’acord amb les atribucions que li corresponen conforme l’article 8.5 del Reglament General de la Federació. I afegeix: en aquest sentit, cal recordar que les deliberacions produïdes en el sí de la junta són confidencials.

Els 54 clubs del Penedès-Garraf que continuen donant un suport incondicional a Duran van enviar l’escrit demanant explicacions el passat 1 de febrer. Ahir, abans de la resposta de Soteras, havien remès un altre text a la presidència de la Federació mostrant de nou l’enuig per la decisió i per no haver rebut cap contestació.

Els clubs es neguen a reconèixer Jaume Plaza com a nou delegat federatiu fins que no rebin les explicacions pertinents del cessament de Manel Duran.

La totalitat dels clubs del Garraf han fet un front comú per demanar la restitució de Manel Duran com a delegat de la Federació Catalana de Futbol.

Comparteix la notícia