Search
Close this search box.

La Federació, pendent del DOGC per establir el calendari de represa

Satisfacció per desencallar les lligues limítrofes amb les estatals

Joan Soteras, president de la Federació Catalana, al centre // FCF

La Federació Catalana de Futbol resta pendent de la publicació al Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) de la flexibilització de les restriccions per contenir la pandèmia per determinar quan es reprendran les lligues que donen accés a campionats estatals.

Així ho ha explicat aquest migdia el Secretari General de la Federació, Oriol Camacho.

“Quan coneguem els detalls de les noves mesures, les analitzarem. Falta saber si algunes de les reivindicacions que anàvem mantenint, com el tancament de les instal·lacions a partir de les 23.00 h o la possibilitat que hi hagi aforament limitat de públic a totes aquestes noves competicions i a les estatals, realment queda autoritzat o no”, ha manifestat Camacho. “I tot això ho determinarem una vegada conegut aquest document oficial, al DOGC, i ho publicarem per circular, que també aprofitarem per indicar quan es podran reprendre les competicions i a partir de quina data”, ha afegit.


https://www.youtube.com/watch?v=gFXZSHX_Fhk&feature=emb_logo


Segons Camacho, “valorem molt positivament aquestes mesures. Penso que són fruit del treball conjunt liderat per la secretaria general de l’Esport, algunes Federacions i la resta del teixit esportiu. Per tant, agraïm al Govern de la Generalitat que per fi hagi escoltat esportistes, federacions, clubs i la resta de practicants i que es pugui començar a reprendre la competició.


Contingut relacionat
Llum verda a la represa de les lligues que donen accés a competicions estatalsCamacho també ha apuntat que “actualment, en aquesta primera etapa es podran reprendre aquelles competicions limítrofes amb les estatals, és a dir, Primera Catalana, Juvenil Preferent i Preferent femení i pel que fa al futbol sala, Divisió d’Honor, tant sènior masculí i femení com juvenil.

El primer equip masculí del Vilanova és l’únic conjunt del Garraf que podrà reprendre la competició, ja que milita al subgrup 2A de Primera Catalana. Ara cal veure com reacciona la comissió de clubs de la categoria, reticent a arrencar si no es tornava als entrenaments amb totals garanties, com a màxim, l’1 de febrer.

Comparteix la notícia