Search
Close this search box.

“La feina del segon tram de la temporada l’hem d’aprofitar per construir i créixer”

El tècnic Xavi Vilagut, obert a continuar al Vilanova a expenses de les eleccions

Xavi Vilagut, diumenge passat al camp de l'Europa B // G.M.CH.

El Vilanova tanca aquest dissabte la Lliga rebent l’Ascó a l’Alumnes Obrers (17.00 h) en un partit intranscendent quant a la taula classificatòria. L’equip ja no té opcions d’arribar a la Superlliga.

El club ja pensa en el futur. El primer pas, el de convocar eleccions a la presidència, ja està fet. A expenses de la resolució d’aquest procés, Xavi Vilagut està obert a continuar la temporada que ve a la banqueta blanc-i-blava.

Així ho va manifestar diumenge passat després del partit al camp de l’Europa B. “Ara s’obren unes setmanes d’incertesa per les eleccions. He parlat amb la junta i la meva intenció és continuar amb Laffitte. Ara ho ha de confirmar ell i donar forma el seu projecte”, va manifestar el tècnic.

I va afegir: “Queden coses per resoldre, però si es donés el cas, crec que la feina que hem fet en el segon tram de temporada l’hem d’aprofitar per construir i créixer”.


Valorant el curs, l’entrenador va dir que “hem anat de menys a més. En la primera volta vam estar molt irregulars i estàvem a la part baixa, però en la segona vam acumular 14 jornades sense perdre fins aquestes dues últimes. En l’últim esprint ens ha faltat aquell punt d’encert i regularitat que portàvem, però estem contents amb l’evolució de l’equip”.

Segons Vilagut, ara hem de pensar en la temporada que ve i intentar mantenir els fonaments que ens han fet funcionar tan bé en aquesta segona volta”.

El tècnic no va escatimar elogis cap al grup: “Estic molt orgullós dels jugadors perquè veníem d’un context complicat, d’una primera volta en la qual estàvem tercers per la cua i hem capgirat la truita totalment. Crec que ara ho hem d’analitzar tot plegat amb el cap fred i traurem coses positives de cara al futur”.

Comparteix la notícia