Search
Close this search box.

La final de la Copa Catalunya Amateur, presentada a la seu de la Federació Catalana

El Sitges s'enfrontarà dissabte al Sant Joan Montcada
Presentació Copa Catalunya Amateur Masculí i Femení at Seu Central Federació Catalana de Futbol, in Barcelona, Spain on August 31, 2023. (Photo / Felipe Mondino)

Sacris, amb Joan Soteras, president de la Federació, i Albert Jiménez, capità del Sant Joan Montcada // FCF

La Federació Catalana de Futbol ha fet aquest matí la presentació de la final Copa Catalunya Amateur, que el Sitges jugarà dissabte contra el Sant Joan Montcada.

El migcampista Sacris, un dels capitans de la plantilla, ha pres la paraula durant l’acte, dut a terme a les dependències de la seu central de la Federació Catalana a Barcelona.

Segons Sacris, “com a jugador amateur no tenim gaires oportunitats de disputar una final. És un premi estar aquí. Ho gaudirem i tant de bo guanyem”.

També han estat presents en l’acte el president del Sitges, Jordi Martínez, i el director esportiu, Ángel Calvo.No hi ha faltat Joan Soteras, màxim mandatari de la Federació Catalana, que ha parlat de la final.

“La Copa Catalunya és el torneig més important de la nostra Federació. Els equips han d’estar orgullosos de jugar i poder aixecar el trofeu. És el nostre futbol, el que fem costat i ho continuarem fent”, ha manifestat.

En l’acte també s’ha presentat la final de la Copa Catalunya Amateur Femenina. L’Estadi Municipal de Santa Margarida de Montbui acollirà dissabte els dos partits.

El Sant Joan Montcada-Sitges arrencarà a les 20.30 h. Es podrà veure en directe a través de l’FCF TV.

Comparteix la notícia