Search
Close this search box.

La final del Campionat d’Espanya de Futbol ‘Freestyle’, dissabte a Vilanova

S'hi podran veure tota mena de malabarismes amb la pilota

L'espectacle està assegurat // WORLD FREESTYLE FOOTBALL ASSOCIATION (WFFA)

La final del Campionat oficial d’Espanya de Futbol ‘Freestyle‘ es farà dissabte a Vilanova i la Geltrú. La cita serà entre les cinc i les set de la tarda a la plaça del Trajo de Garbí. Els i les participants delectaran el públic amb tota mena de malabarismes amb la pilota.

La competició, que per primera vegada se celebra a Catalunya, permetrà veure els millors ‘freestylers‘ de l’estat, en les categories de Batalles 1×1, ‘Challenge’ i ‘Sick Three‘, masculí i femení.

La dues vegades campiona d’Espanya, Paloma P. Mayo; l’actual campió d’Espanya i finalista mundial el 2022, Anto Sanz, i el barceloní Joan Sitjar, recentment classificat per competir a la final del Campionat Mundial, són alguns dels participants que ja han confirmat la seva assistència.


El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Miquel Ángel Iglesias, destaca “la importància de fer costat a totes les modalitats esportives, així com al fet que organitzadors d’esdeveniments d’aquesta magnitud escullin la nostra ciutat per acostar-ho al gran públic”.

Segons Iglesias, “aquest campionat d’Espanya de Futbol ‘Freestyle‘ deixarà empremta a la ciutat per la seva espectacularitat”. El regidor convida a tothom a anar-ho a veure i a gaudir-ne.

Comparteix la notícia