Segueix-nos

Coronavirus Covid-19

La Generalitat obre una línia de finançament a entitats tocades per la pandèmia

Són operacions de préstec, mitjançant l’Institut Català de Finances

Les pistes d'atletisme de Vilanova i la Geltrú // AJT.VILANOVA

La Generalitat de Catalunya, a través del Consell Català de l’Esport (CCE), va obrir ahir la convocatòria pública de concessió d’ajuts a entitats esportives en forma de garantia d’operacions de préstec, mitjançant l’Institut Català de Finances (ICF). Són unes ajudes destinades al finançament de les necessitats de liquiditat derivades de la Covid-19. L’import total de la línia de crèdit és de 10 milions d’euros. El termini per demanar els préstecs ha començat aquest divendres i s’acabarà el 23 setembre.

Els crèdits els poden demanar les entitats esportives inscrites al Registre d’Entitats Esportives del Consell Català amb seu social o seu operativa a Catalunya. La línia de finançament que es posa a disposició del teixit esportiu, coneguda com a ICF Esports Liquiditat, permetrà sol·licitar préstecs d’entre 20.000 euros i 300.000 euros. El període de retorn serà de màxim cinc anys amb un any de carència inclòs.Les sol·licituds s’han de presentar telemàticament per mitjà del formulari que es troba a disposició de les entitats interessades al web de l’ICF (www.icf.cat) en els termes previstos a la base reguladora 7 de l’annex de la Resolució PRE/1647/2020, de 8 de juliol.

El termini màxim per resoldre i notificar la resolució de conclusió del procediment, mitjançant la seva publicació, és de tres mesos comptats des de l’entrada de la sol·licitud en el registre de l’òrgan competent per a la seva tramitació.

La resolució final del procediment correspon al Consell Català de l’Esport i es notificarà a les entitats interessades mitjançant la publicació al tauler electrònic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, accessible des de la seu electrònica (tauler.gencat.cat). La data màxima de concessió dels ajuts i de formalització dels préstecs és el 31 de desembre de 2020.

Clica per opinar

Deixa'ns el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PUBLICITAT

Més a Coronavirus Covid-19