Search
Close this search box.
,

La Gran Penya recupera les competicions presencials amb un torneig tancat

El campionat s'allargarà fins al 19 de juny

La competició presencial ha tornat a la Gran Penya // GRAN PENYA

La secció d’escacs Gran Penya ha reprès les competicions presencials. Del 29 de maig al 19 de juny organitza un torneig en format tancat (‘round‘ robin) en substitució de l’Open Internacional, que per segon any s’ha hagut de suspendre per la limitació d’aforament a causa de la pandèmia.

El torneig, dividit en dos grups, A i B, consisteix en una lliga de vuit jugadors per grup. S’enfronten tots contra tots. Cada dissabte es disputen dues rondes amb un ritme de 40 minuts més 30 segons.

Aquest campionat és el primer de caràcter oficial presencial que es disputa a les comarques del Garraf i de l’Alt Penedès aquest 2021 i un dels pocs campionats presencials que es fan a tota Catalunya des de l’inici de la pandèmia.


Després de la primera jornada, el grup A, el lidera el jove sots-20 de La Gran Penya Daniel Sánchez, conjuntament amb el sitgetà sots-14 Leo Gardner.

Sánchez és un nou fitxatge del club. S’ha aficionat als escacs durant la pandèmia gràcies als escacs online i a la sèrie Gambit de Dama. De moment, està demostrant tenir un nivell fora del comú per un recentment federat.

El grup B el lideren també conjuntament el sots-14 Oriol Lacasa i el sots-16 Jordi Vall, tots dos de La Gran Penya, després de guanyar les dues primeres rondes.

Comparteix la notícia