Search
Close this search box.

La junta del Patí Vilanova obre la porta a un relleu i apostaria per renovar Costa

El president Pau Viadel ho anuncia al programa 'Zona Mixta'

Pau Viadel, en la darrera assemblea de socis del Patí Vilanova // G.M.CH.

El descens del primer equip masculí del Patí Vilanova a Nacional Catalana ha desembocat en un debat sobre el futur del club. Ahir en va parlar el president Pau Viadel a la tertúlia del programa ‘Zona Mixta’ de Canal Blau.

D’entrada, Viadel va obrir la porta a un relleu al capdavant de l’entitat.

“Posarem els càrrecs de la junta a disposició dels socis en una assemblea. I si cal, convocarem eleccions. Entenem que és un punt d’inflexió i crec que és bo debatre-ho, tot i que venim d’unes eleccions”, va manifestar.

Segons Viadel, “m’ha arribat que hi ha un grup de gent que voldria agafar les regnes del club. Com a socis estan en el seu dret. Nosaltres no serem obstacle perquè no pugui entrar una nova junta. Si hi ha una candidatura alternativa, plegarem. Potser és el moment de fer un pas al costat”.

Viadel també va dir que si l’actual junta continua, apostaria per renovar Jordi Costa, el tècnic actual, al capdavant del primer equip masculí.

Sobre el descens, va dir que “hem tingut menys eines que la majoria de rivals. Som el que som. Ha estat un cop molt dur”.

Viadel també va explicar que al Nadal vam buscar solucions per reforçar l’equip. “Vam tocar dos jugadors que milloraven la plantilla. I no va ser possible. Vam mirar, fins i tot, el mercat estranger”, va explicar.

Comparteix la notícia