Search
Close this search box.

La junta del Patí Vilanova, sense el vistiplau dels socis amb el nou pressupost

L'assemblea fa aflorar el clima convuls dels darrers mesos

Part de la junta del Patí, en l'assemblea d'ahir // CP VILANOVA

L’assemblea de socis del Patí Vilanova va tombar ahir el pressupost que la junta directiva va presentar per al curs vinent.

El clima social convuls que havia aflorat en els darrers mesos arran dels descensos dels dos primers equips i de les queixes de famílies d’equips del planter va posar-se de manifest en la trobada.

Entre els primers equips i la base, la directiva havia presentat un pressupost de 101.750 euros. Ara la junta haurà de treballar a partir del pressupost de la temporada anterior.

Una quarantena de socis van comparèixer a la sala polivalent de l’Alumnes Obrers.

No van faltar components de la candidatura que el passat mes de maig es va presentar per competir amb Pau Viadel en unes eleccions que, finalment, no es van celebrar per errors en el procediment.

Vessant esportiu nova temporada

El president Viadel va parlar de les plantilles dels dos primers equips de cara al nou curs.

De l’equip masculí va destacar la combinació entre veterania i joventut i va apel·lar al paper dels jugadors de la casa. “És un moment perquè els jugadors de la base que estan menys consolidats agafin el rol que volem”, va dir.

Del conjunt femení, va manifestar, parafrasejant el tècnic Enric Batlle, que el descens no és un pas enrere. “Anirà molt bé a les jugadores més joves per intentar fer un bloc molt més fort de cara a tornar a pujar i poder mantenir la categoria”.

La junta també va demanar màxima confiança en Albert Briva com a coordinador de la base i es va comprometre a millorar la comunicació.

Números curs passat, carnets i nova junta

De la darrera temporada, el Patí va presentar un balanç positiu de 1.153 euros.

Els preus dels carnets, que es mantenen respecte del curs passat, també van generar controvèrsia. Seran de 160 euros (soci ordinari i soci de base per a dues persones) i de 80 euros (soci jubilat).

La junta va defensar aquests preus per fer viable l’economia del club.

En l’assemblea també es va presentar el nou organigrama del club, amb tres àrees: esportiva, social i administrativa.

L’integren Pau Viadel (president), Toni Ramírez (vicepresident), Cristina Cabanillas (àrea social), Jordi Orús (àrea esportiva), Laura Coll (comunicació), Artur Biarnés, Domingo Marín i Jordi Martínez (àrea esportiva/equips sèniors); Albert Briva (àrea esportiva/base), José Manuel Rodríguez (àrea administrativa), Rubén Jordà (àrea social/promoció) i Rebeca Sánchez (àrea social/esdeveniments).

Comparteix la notícia