Segueix-nos

Hoquei patins

La junta electoral de les eleccions a la presidència del Patí Vilanova, constituïda

La seva missió, vetllar que el procés es faci correctament

El pavelló de Les Casernes, la casa del Patí Vilanova // G.M.CH.

Ja està constituïda la junta electoral de les eleccions a la presidència del Patí Vilanova. El club en va fer públic ahir els seus components.

Són Jordi Gomà com a president i Llorenç Mateo i Juanjo Zapatero com a vocals. José Manuel Rodríguez, secretari del Patí Vilanova, farà també aquesta funció en la junta electoral.

Aquestes persones han de vetllar perquè el procés es faci correctament. De moment, han demanat el cens electoral i tota la documentació necessària al club. El següent pas serà la publicació de candidatures, que segons el calendari que va donar el club s’hauria d’haver fet el 9 de maig.

Ara per ara, hi ha dues candidatures. La que lidera Pau Viadel, l’últim president, i la que encapçala la sòcia Raquel Avilés, que ahir va donar a conèixer la resta del seu equip, format també per Sergi Piñol, Montse Margalet, Arcadi Corominas i Noemi Parera. A aquests noms se’ls unirà algun més, segons van apuntar al seu perfil d’Instagram.

El Patí femení B comença el play-off d'ascens amb triomf
El Patí Vilanova femení B va imposar-se dissabte per 6-9 a la pista del Caldes en la primera ronda del play-off d’ascens a l’OK Lliga Femenina. Paola Pascual, amb cinc dianes, i Blanca Angrill, amb quatre, van marcar les diferències per a les de la capital del Garraf. La tornada serà el 20 de maig. Si guanya el Patí, passarà a les semifinals del play-off, on es trobarà amb l’Alpicat o el Vila-sana B. En el primer ‘round’, 7-1 per a l’Alpicat.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Hoquei patins