Search
Close this search box.

La Lliga al grup 3 de Segona Catalana arrencarà amb derbi garrafenc

El CB Sitges rebrà el Nou Bàsquet Vilanova La Parròquia el 17-O

El Nou Bàsquet Vilanova La Parròquia va ascendir el curs passat // CNBV

La Lliga al grup 3 de Segona Catalana arrencarà amb derbi garrafenc. Per alçar el teló de la competició, el Bàsquet Sitges rebrà el Club Nou Bàsquet Vilanova Cerveseria La Parròquia el 17 d’octubre vinent. El duel de la segona volta entre els dos equips està previst per al 31 de gener de 2021 a la capital del Garraf.

El Bàsquet Sitges i el Club Nou Bàsquet Vilanova es retrobaran a la Lliga després d’ascendir de categoria. Els de Pins Vens lideraven el grup 3 de Tercera Catalana amb un esplèndid balanç de 19 victòries i una sola derrota quan la competició es va aturar el març passat per l’esclat de la pandèmia. El Nou Bàsquet Vilanova La Parròquia, per la seva part, era tercer amb 16 triomfs i quatre derrotes en el moment de l’aturada.

La decisió de la Federació davant la crisi del coronavirus va ser no establir descensos i sí atorgar ascensos, així que tant l’equip sitgetà com el vilanoví van tenir premi.

Els rivals del Bàsquet Sitges i del Nou Bàsquet Vilanova en la temporada 2020/2021 seran el CB La Selva, el Manyanet Reus, el Torredembarra, el Vendrell, el Pratenc, el Valls, el Reus Deportiu, el Reus Ploms Salle B, el Teresianes i el Casal de Vilafranca.

El campionat es disputarà del 17 d’octubre fins al 9 de maig de 2021. L’evolució de la pandèmia marcarà el desenvolupament de la competició.

Comparteix la notícia