Search
Close this search box.
, ,

La Lliga Casernes 2023/2024 es posa en marxa amb tres divisions

L'Axerum és el primer líder de la categoria d'or

L'AFS Vila de Sitges, de blanc, va derrotar L'Enxaneta a la Divisió d'Honor // G.M.CH.

Ja estén marxa una nova edició de la Lliga de Futbol Sala Casernes de Vilanova i la Geltrú. La competició va arrencar durant el darrer cap de setmana. Aquesta temporada inclou tres categories: Divisió d’Honor, Preferent i Primera Divisió.

A Honor, el primer líder és l’Axerum, que va debutar amb un triomf clar per 2-9 contra el Bar Agricultura-Punt Moda. Els gols de la victòria se’ls van repartir Juan Mora (3), Marc Valle (2), Pau Botifoll (2), Pau Nosea i David Benito. L’Axerum apunta a ser un dels candidats al títol.

També va estrenar-se amb un triomf rotund l’AFS Vila de Sitges, que va superar L’Enxaneta per 2-6 amb dianes d’Àlex Saura (2), Óscar Ruiz, Alan Carrasco, Adrià Sánchez i Cristian Fernández.


L’Infinity, per la seva banda, va doblegar Los 4 Pinos per 3-6 amb doblets de Gerard Almela, Abdes i Miguel Ángel.

La jornada es va completar amb dos triomfs per la mínima. L’Andamial va vèncer el Tejados de la Rubia per 4-5 i el Finques Rius es va imposar al Premià Assessors per 5-4.

A Preferent, l’Arzua Estilistes va aconseguir el resultat més ampli, un 7-0 sobre l’Adeslas El Prat. Va destacar Abraham Carmona amb cinc dianes.

També va golejar el Bar Bruc 2, que va endossar un 8-2 a l’Inter de Puerto Alegre. Alejandro Cerrato va fer un hat-trick.


El Bar Bruc 2, de groc, va desfer-se de l’Inter de Puerto Alegre // G.M.CH.

El Damage Inkorporated va ser un altre dels equips destacats de la primera jornada a la categoria de plata amb un 6-0 sobre el Salomorejo FS. Va brillar Daniel Jiménez amb tres dianes.

El Maset i el Finestec també van vèncer. Van superar la Xavineta i el Fisiolab per 5-3 i 4-3, respectivament.

A Primera Divisió, el primer líder és el FS Garbí-Vida Festival, que va golejar l’Inter Vilanova per 6-1 amb un hat-trick de Mohamed Elmaki.

També van debutar amb victòria el Bailengo Futsal, el Bar El Barrio, el Fusteria Álvaro-ASR Reformas i el New Team.

Comparteix la notícia