Search
Close this search box.
,

La Lliga Catalana desembarcarà a Vilanova el pròxim 9 de maig

L'organització recaurà en el Club Piragüisme Inuit

La Lliga Catalana de Caiac Mar passarà per Vilanova // CLUB PIRAGÜISME INUIT

Vilanova i la Geltrú serà una de les quatre seus de la Lliga de Catalana de Caiac de Mar, conjuntament amb les poblacions de Tarragona, Garraf i Badalona.

La prova desembarcarà a la capital del Garraf el 9 de maig, de 12.00 a 15.00 h, sota l’organització del Club Piragüisme Inuit de Vilanova, ubicat a la rambla del Port, a la platja de Ribes Roges.

Hi haurà dues sortides diferenciades, una de la Lliga Catalana pròpiament dita i una altra oberta a qualsevol persona.

La prova de la Lliga Catalana és una cita per a la categoria surfski. Contempla un recorregut aproximat de 19 quilòmetres. El traçat dependrà de les condicions del mar i del vent, ja que amb aquestes embarcacions es busca l’onada i el vent. Depenent de les condicions del dia de la prova, el circuit serà un o un altre.


La prova Open, oberta a tothom, serà d’uns 8-10 quilòmetres. Contempla les categories surfski iniciació i tradicional, dirigida qualsevol persona amb el seu caiac de mar tradicional (no té perquè ser un surfski). En aquesta sortida hi haurà també classificació final, però no puntuarà per a la Lliga Catalana.

Les inscripcions estan obertes al web de la Federació Catalana de Piragüisme (www.fcpiraguisme.com) fins al dimecres 5 de maig.

Les dues sortides s’emmarcaran en el Memorial Alfred Milà, un dels fundadors del Club de Piragüisme Inuit, que va morir l’any 2016.

A part de la prova esportiva, es muntarà fora de la zona de competició un mercat de piragüisme i activitats nàutiques, on les botigues i negocis vinculats amb el mar podran disposar d’un estand.

Comparteix la notícia