Segueix-nos

Futbol sala

La Lliga Ciutat de Vilanova 2021/2022 arrenca amb 28 equips i dues divisions

Torna la competició després del parèntesi per la pandèmia

La disputa Supercopa va 'salvar' la temporada passada, marcada per la pandèmia // G.M.CH.

L’Associació Futbol Sala Casernes ja té a punt una nova edició de la Lliga Ciutat de Vilanova, que arrenca aquest cap de setmana. La temporada passada no hi va haver competició per l’esclat de la pandèmia.

De cara al nou curs 2021/2022 competiran 28 equips, distribuïts en dues categories de 14 conjunts cadascuna, Divisió d’Honor i Preferent.

El partit inaugural és aquest dissabte (17.00 h) a la pista exterior del pavelló de Les Casernes. Enfrontarà el Constructora MX-10 i el Finestec Ventanas Cortizo, de Preferent.

L’accés al pavelló és lliure, sense control a l’entrada ni presa de temperatura, però caldrà portar la mascareta posada, que també serà obligatòria a les banquetes. Només se la podran treure els jugadors que estiguin en pista.

A partir de la segona jornada, qui estigui a la banqueta sense mascareta serà amonestat amb targeta groga, segons informa el Comitè organitzador.

A la Divisió d’Honor parteix com a favorit l’Alcaide Rehabilitaciones, amb jugadors com Sergio Ximénez o Carlos Contreras. L’Axerum, el Totkilain i l’Andamial també es postulen com equips a tenir en compte.

El Saba, vigent campió, ha perdut peces importants respecte de l’equip que va endur-se el títol i és una mica una incògnita.

A Preferent fan bona pinta el MX-10, el Naranja Mecánica, el Becker i el Premià Assessors. Hi ha equips nou dels quals no hi ha referències.

PUBLICITAT

Més a Futbol sala