Search
Close this search box.
,

La Lliga de les Roquetes 2020/2021, gratis per als equips que van iniciar la 2019/2020

El comitè, pendent de la pandèmia de cara a les 24 Hores

El pavelló de les Roquetes s'ha quedat sense activitat pel coronavirus // FOTO: ALFS LES ROQUETES

L’Associació de Futbol Sala de les Roquetes garanteix la inscripció gratuïta per a la Lliga 2020/2021 a tots els equips que van començar la campanya 2019/2020, finalitzada al març de cop i volta per l’esclat de la crisi del coronavirus. Així ho ha fet saber avui el comitè organitzador en un comunicat que ha penjat al seu perfil de Facebook després de reunir-se ahir. Els equips de nova inscripció sí que hauran de pagar la quota corresponent.

El passat 5 de maig els rectors de la Lliga de Futbol Sala de les Roquetes ja van donar per tancat el curs seguint les directrius que va havia marcat la Federació Catalana de Futbol. Ara es ratifiquen en aquella decisió tot declarant nul·la la temporada 2019/2020. La impossibilitat de seguir jugant pels protocols sanitaris establerts feia impossible reprendre la competició a curt termini.

La mateixa Associació de Futbol Sala de les Roquetes indica que està treballant per poder organitzar les tradicionals 24 Hores, previstes, com cada any, per al mes de setembre. L’evolució de la pandèmia determinarà si es pot o no disputar la competició. Els organitzadors seguiran fil per randa les indicacions que rebin de les autoritats corresponents.

En el mateix comunicat, el comitè organitzador de la Lliga roquetenca agraeix als equips la participació en l’últim curs, marcat pels contratemps al pavelló a causa de les inclemències meteorològiques i pel coronavirus.

Comparteix la notícia