Search
Close this search box.
,

La Milla Catalana de VNG, amb més de 200 participants i un ambient familiar

Víctor Lasquívar i Mercè Guerra s'imposen en la categoria reina

La sortida de la categoria Nyerros // G.M.CH.

La Milla Catalana de Vilanova 2022 de Vilanova i la Geltrú va aplegar ahir al matí més de 200 participants, que van aprofitar la jornada per córrer en un entorn molt familiar.

La prova, com és habitual, tenia categories per a totes les edats i nivells amb l’objectiu de completar un recorregut urbà de 1.714 metres. El carrer de l’Any dels Negats, al Parc de baix-a-mar, va ser l’epicentre de la prova.

En alguns casos, van participar-hi famílies senceres. No hi van faltar atletes capaços de fer un quilòmetre en quatre minuts o menys, que van ser els primers a arrencar dins la categoria Despertaferro. Van guanyar Mercè Guerra i Víctor Lasquívar.

En la categoria Almogàvers (majors de 16 anys) Pitxi Folch i Douniya Ahragui van ser els més ràpids.

En la categoria Nyerros (d’11 a 15 anys) es van imposar Jofre Vallés i Nissrini Marzouk i en la categoria Cadells (menors de 10 anys) van vèncer Iora Fernández i Bernat Sanahuja.Als més menuts se’ls va recordar que el més important era participar. Tothom va rebre una medalla i una bossa amb aigua i una peça de fruita al final de la cursa.

També va destacar Berta Alsina en la categoria Miquelets, amb un circuit adaptat per persones amb mobilitat reduïda.

La jornada es va cloure amb una caminada per tot el recorregut de la prova, la categoria Segadors. Una part de l’import de les inscripcions es donen a ONG.

L’organització va recaure en el Club Esportiu Deporunners i en el Club Esportiu Fons Vilanova, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i de la Diputació de Barcelona.


Cronòmetres a punt abans de la sortida dels i les Almogàvers // TWITTER AJUNTAMENT VNG

Comparteix la notícia