Segueix-nos

Atletisme

La Milla Catalana torna el pròxim 23 de setembre en horari de tarda

El parc de Baix-a-mar, centre neuràlgic de la prova, que té nou recorregut

La Milla Catalana torna el 23 de setembre // CE DEPORUNNERS

La Milla Catalana 2023 de Vilanova i la Geltrú serà en horari de tarda. Es correrà el pròxim dissabte 23 de setembre (19.30 h) amb la sortida al parc de Baix-a-mar. El Club Esportiu Deporunners n’és l’organitzador des de l’edició de 2020.

La prova, de caràcter popular, té una distància de 1714 metres. Englobarà tres curses en funció de l’edat dels i de les participants: Cadells (menors de 10 anys), Nyerros (d’11 a 15 anys) i Almogàvers (majors de 16 anys).

A banda del canvi d’horari, habitualment la prova era al matí, també hi ha variacions en el recorregut: sortint des del parc de Baix-a-mar, el traçat transcorrerà pel carrer de l’Any dels Negats, la rambla de la Pau, el carrer de Ferrer i Vidal, la plaça dels Boleranys, la rambla de Joan Baptista Pirelli, el carrer Meridional, el carrer Josep Tarradellas i el carrer Pere Jacas, i inclourà una volta al parc de Baix-a-mar fins a l’arribada al mateix punt de sortida.

Les inscripcions tenen un preu de 5 € i inclouen sopar i una beguda. Com a última sorpresa, a partir de les 21.00 h, hi haurà l’actuació musical del trio de reggae ‘Socarrel’. La jornada es clourà cap a les onze de la nit.

Les inscripcions es poden fer per Internet al web del CE Deporunners o el mateix dia 23 de les cinc a les set de la tarda al parc de Baix-a-mar.


PUBLICITAT

Més a Atletisme