Search
Close this search box.
,

La Mitja Marató de Sitges, el 16 de gener amb un màxim de 3.000 participants

Les inscripcions estan obertes i també s'inclou el Quart de Marató

La Mitja Marató de Sitges torna el 16 de gener // ZONA VIP EVENTS

La Mitja Marató de Sitges torna el 16 de gener vinent després de la suspensió de l’any passat per a pandèmia. Amb el lema ‘Al costat del mar’, forma part del 15è Challenge de mitges maratons Gran Premi Diputació de Barcelona.

La prova inclourà la 38a Mitja de Sitges i el 10è Quart de Marató, amb sortida al passeig marítim i amb arribada al passeig de la Ribera.

Les inscripcions de manera presencial es poden fer fins al 8 de gener a la botiga Base Ferran Sport, al número 22 del carrer Jesús de Sitges, i a l’Sports Bar de la vila, al número 48 del passeig de la Ribera. També es poden formalitzar a les botigues Intersport de l’Ànec Blau, de Barnasud i de la barcelonina rambla Catalunya.


Hi ha un límit d’inscripcions. La Mitja la podran disputar un màxim de 3.000 participants i el Quart de Marató, un màxim de 2.000.

La sortida de la Mitja Marató serà a les 10:00 hores. El temps límit per fer-la no podrà passar de les dues hores i 30 minuts des de l’hora d’inici de la cursa.

Una hora abans arrencarà el Quart de Marató (10 quilòmetres), que s’haurà de completar com a màxim en una hora i 15 minuts.

Les inscripcions també es poden fer a través del web de la prova, que enllaça amb el portal www.xipgroc.cat, l’encarregat del sistema de cronometratge de múltiples esdeveniments d’aquest tipus.

Comparteix la notícia