Search
Close this search box.
,

La Mitja Marató de Vilanova de 2020 també caurà del calendari per la pandèmia

La Vilanova Night Run d'enguany, també cancel·lada

La Mitja Marató de Vilanova també s'ha vist afectada per la pandèmia // MITJAVILANOVA.COM

La Mitja Marató de Vilanova, que habitualment es disputa al mes de desembre, també caurà del calendari arran de la pandèmia.

Els responsables d’Evasion Running, organitzadors de la prova juntament amb l’Ajuntament de Vilanova, han confirmat a elPrimer.cat la decisió de cancel·lar la cursa de 2020. Només falta el comunicat oficial del Consistori.

“Per moltes mesures de seguretat que puguem implementar, tampoc no veiem ètic treure a córrer al carrer un alt volum de gent”, indica Òscar Mercadé, d’Evasion Running. Des de l’organització no es descarta muntar alguna activitat virtual relacionada amb la Mitja Marató.

Evasion Running també ha cancel·lat la cursa nocturna Vilanova Night Run 2020, que s’havia de disputar la tercera setmana d’aquest mes de novembre.

La crisi del coronavirus ha trinxat el calendari de curses arreu de Catalunya i al Garraf. Només s’han mantingut algunes de les que estan organitzades per empreses professionals. A Vilanova ja es van suspendre la Cursa dels Colls i la Cursa de la Talaia.

[su_box title=”La Mitja de Sitges, ajornada” style=”soft” box_color=”#516e6d”]La Mitja Marató de Sitges i el Quart de Marató, previstes per al gener, tampoc no es disputaran, almenys en les dates inicialment marcades. L’Ajuntament del Sitges les ha decidit ajornar arran de la pandèmia. Segons Jaume Monasterio, regidor d’Esports de la vila, “el moment actual demana responsabilitat, amb nosaltres mateixos i amb la resta de conciutadans”. Si les condicions sanitàries ho permeten, les dues proves es podrien celebrar a la primavera.[/su_box]

Comparteix la notícia