Segueix-nos

Atletisme

La Mitja Marató de Vilanova supera el miler de participants

Abderrazak Samaoui i Katherine Chaplin, guanyadors | La jornada es va completar amb el Quart de Marató

Abderrazak Samaoui, en el moment de creuar la meta // FOTO: Isidre Campderrós Salvans

La XXXI Mitja Marató Ciutat de Vilanova-9è Memorial Josep Inglada, que també incloïa la prova del Quart de Marató, va reunir ahir al matí 1200 corredors i corredores. El temps va ser magnífic, amb una bona temperatura per recórrer diferents racons de la ciutat. L’organització va anar a càrrec d’Evasion Running i de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament. La prova formava part de la Challenge de mitges maratons de la Diputació de Barcelona

Fins a 850 participants van disputar els 21,93 quilòmetres de la Mitja Marató, que recuperava el final a les pistes municipals d’atletisme Carme Sugrañes Blay. El traçat va ser totalment urbà i va passar per la rambla Principal, la façana marítima i el nucli antic com a principals punts d’interès. Els guanyadors van ser Abderrazak Samaoui (1:11:03), en homes, i Katherine Chaplin (1:27:09), en dones. El podi masculí el van completar Víctor Del Águila (1:11:40) i Lucas Alonso (1:13:05), i el femení, Maria Pons (1:27:49) i Aïda Pérez (1:28:30)

Quart de Marató

Els participants al Quart de Marató van ser els altres protagonistes del matí. Van haver de cobrir un traçat de 10,5 quilòmetres. En homes va guanyar Gerard Baella (37:53), per davant de Toni Vázquez (38:32) i Alberto Prados (38:53). En dones va imposar-se Laura Sánchez (41:50). Van completar el podi Patricia Martínez (44:56), segona, i Tannia Quirós (45:46), tercera.

Es poden consultar totes les classificacions al web de la prova: www.mitjavilanova.com

Clica per opinar

Deixa'ns el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PUBLICITAT

Més a Atletisme