Segueix-nos

Atletisme

La Mitja Marató de Vilanova torna el 19 de desembre amb nou recorregut

La prova tindrà la sortida i l’arribada a la plaça del Port

La Mitja Marató de Vilanova torna el 19 de desembre // ISIDRE CAMPDERRÓS

Torna la Mitja Marató de Vilanova. Després d’un any de parèntesi per culpa de l’esclat de la pandèmia, la prova es disputarà de nou el 19 de desembre vinent. El mateix dia també es correrà el Quart de Marató, amb una distància de 10,5 quilòmetres.

L’organització va a càrrec de l’Associació Esportiva Evasion Running, en col·laboració amb l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Policia Local.

La gran novetat de la Mitja Marató de Vilanova 2021 és el recorregut. S’ha dissenyat un nou circuit de 10,5 quilòmetres amb sortida i arribada a la plaça del Port. Les persones que s’inscriguin a la Mitja Marató hi hauran de fer dues voltes.


Segons Òscar Mercader, membre de l’organització, “és un traçat més ràpid que l’anterior i destaca per ser força urbà. Passa per Vilanova Grand Marina, per la rambla i pel nucli antic, entre altres punts de la ciutat. Teníem ganes de recuperar la Mitja Marató després d’un any. És clau el suport d’empreses com Prysmian, Grupo Roca, Vilanova Gran Marina i Caves Jaume Serra”.

Les inscripcions ja estan obertes. Es poden formalitzar a través del web de la prova, que enllaça amb el portal www.xipgroc.cat, l’encarregat del sistema de cronometratge de múltiples esdeveniments d’aquest tipus.

Els preus variaran segons quan es facin les inscripcions i parteixen dels 19 euros (Mitja Marató) i dels 13 euros (Quart de Marató). El nombre de corredores i corredors estarà limitat per la Covid-19.

Si bé la Mitja Marató s’ha pogut mantenir en el calendari, n’ha caigut la Night Run.


El recorregut de la prova // MITJAVNG

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Atletisme