Search
Close this search box.
,

La Penya Barcelonista de Vilanova, d’aniversari pels 60 anys de l’entitat

Un col·loqui culer i un sopar de gala, els plats forts dels festejos

Artur Garcia, president de la penya, amb els trofeus de la Lliga i de la Champions // G.M.CH.

La Penya Barcelonista de Vilanova està d’aniversari. Va complir 60 anys el 2020, però aleshores no ho va poder festejar per l’esclat de la crisi del coronavirus.

Els principals actes de celebració són aquest divendres i dissabte. Per a l’ocasió, s’exposaran els trofeus de la Lliga i de la Champions.

“Han estat dies de molta feina després d’un any molt dur a causa de la Covid. De fet, vam haver de retardar els festejos per la pandèmia, però 60 anys no es fan cada dia i havíem de celebrar aquest aniversari”, apunta Artur Garcia, president de la Penya Barcelonista, que va accedir al càrrec el març de 2020, vuit dies abans que s’aturés tot pel coronavirus.

Aquest divendres, a partir de les sis de la tarda, s’obriran les portes de l’entitat per a tothom qui ho desitgi i a dos quarts de vuit es farà un col·loqui culer.


Prendran part de la xerrada Víctor Font, candidat a la presidència del Barça en les darreres eleccions; Josep Maria Minguella, històric representant de futbolistes i vinculat al club amb moltes facetes en diferents èpoques, i Toni Rovira, exdirectiu del Barça en la primera etapa de Joan Laporta a la presidència i membre de la candidatura de Víctor Font en els últims comicis.

Moderarà el col·loqui Gerard Muñoz Chércoles, director d’elPrimer.cat. L’entrada és lliure. Els assistents podran formular preguntes als convidats.

Dissabte es farà el Sopar de Gala del 60è aniversari de la penya, previst per a un quart de deu de la nit al restaurant Marejol de Vilanova.

Destacarà la presència de Josep-Ignasi Macià, responsable de l’Àrea Social del FC Barcelona, i Audie Norris i Paco Clos, exjugadors dels primers equips del Barça de bàsquet i de futbol.

Comparteix la notícia