La Penya Jove es retroba amb el triomf amb un solitari gol de Rubén Monago

El Sitges perd a Gavà i desaprofita l'oportunitat de recuperar el lideratge

La Penya Jove celebra el triomf d'ahir // @GRADA JOVE

La Penya Jove es va retrobar amb la victòria ahir tot derrotant el Sant Vicenç dels Horts per 1-0.

Els de Zigor Bengoa feia set jornades que no guanyaven (cinc derrotes i dos empats). Sumar els tres punts era d’imperiosa necessitat per als seus interessos. Per primer cop aquest curs van deixar la porteria a zero.

Un solitari gol de Rubén Monago al minut 77 amb un cop de cap en la sortida d’un córner va deixar els tres punts a les Roquetes.

Havia fet mèrits la Penya Jove per estrenar el resultat i va saber patir quan el Sant Vicenç dels Horts es va estirar a la recerca de l’empat.

El Sitges va desaprofitar l’oportunitat d’assaltar el lideratge per la jornada de descans del Cubelles.

El Gavà es va confirmar ahir com la bèstia negra dels de Toni Salido tot derrotant-los per 2-1 a La Bòbila. En la primera volta també van guanyar els blaugranes, els únics que han derrotat l’equip d’Aiguadolç aquest curs.

Edgar Doblas va avançar el Sitges al quart d’hora, però Antony va empatar al minut 25 i Kyeremeh va fer el gol del triomf dels locals, que estaven amb nou jugadors, en el quart minut del descompte.

El nou líder provisional del campionat és la Fundació Atlètic Vilafranca, que ha jugat un partit més que el Cubelles.