Segueix-nos

Futbol

La Penya Jove esgota les últimes hores abans de sortir de la ‘pole’ per pujar

Les baixes, el hàndicap per al tècnic Llerena en el debut

Ángel Llerena, entrenador de la Penya Jove // G.M.CH.

La Penya Jove esgota les últimes hores abans de començar la cursa per l’ascens a Segona Catalana. Ho fa de la mà d’Ángel Llerena, de 38 anys, que compleix la tercera temporada al club.

La renovació del gruix de la plantilla del curs passat, quan la Penya Jove va ser segona, i l’arribada de fitxatges il·lusionants com Óscar Hernando, Alejandro Morillas, Manu Muñoz o Josan, situen l’equip a la ‘pole position’ del grup 12 de Tercera Catalana.

“A veure si fem el salt de qualitat que volem i podem ascendir, però sabem que no serà fàcil pel bon nivell també d’equips com l’Atlètic Vilanova, el Riudebitlles, el Torrellenc i d’algun altre conjunt que sempre sorprèn. Hem de saber conviure amb la pressió”, manifesta Ángel Llerena.


L’entrenador de la Penya Jove dona molta rellevància als derbis entre els equips del Garraf. “Són partits diferents per la proximitat i poden marcar el desenllaç del campionat. L’Atlètic Vilanova ha fet un equipàs, el Sitges B té un equip jove, però amb qualitat i el Ribes ha perdut peces importants, però donarà guerra”, assegura.

El premi de l’ascens serà únicament per al campió i per als millors segons dels diferents grups de la categoria si hi ha places vacants per completar els grups de la temporada 2022/2023.

La Penya Jove s’estrena aquest dissabte (17.30 h) a casa contra La Múnia. El principal hàndicap per a Llerena de cara al debut són les importants baixes d’homes com Óscar Hernando, Raúl Mesa i Alejandro Morillas.

Qui no faltarà és Carlos Contreras, la gran figura de l’equip, que ha apostat pel projecte roquetenc, malgrat tenir ofertes de superior categoria.


Ángel Llerena es dirigeix als seus jugadors en l’entrenament d’ahir al vespre // G.M.CH.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Futbol