Segueix-nos

Futbol

La Penya Jove fitxa Alejandro Morillas i Salva Milà i continua tancant renovacions

El Ribes i l’Atlètic Vilanova, també amb novetats

Alejandro Morillas, nou fitxatge de la Penya Jove // PENYA JOVE

La Penya Jove continua donant forma a la plantilla de la temporada que ve a Tercera Catalana. En els darrers dies ha anunciat els fitxatges d’Alejandro Morillas i de Salva Milà, dos jugadors amb molta experiència. En el cas de Morillas serà la segona etapa al club.

La llista de renovacions del conjunt roquetenc també s’ha vist incrementada amb Jordi Contreras, Raúl Mesa, Edgar Fonti, Boris Fonti, Benito, Javi, Ylan i Aitor Villanueva.

A la Penya Jove van acabar molt il·lusionats amb el segon lloc de la darrera Lliga i volen aprofitar la inèrcia per tornar a lluitar en els llocs capdavanters el curs vinent. La plantilla que està dissenyant fa patxoca.


El Ribes, que va ser tercer en l’últim curs després d’anar de més a menys, també ha posat fil a l’agulla al projecte 2021/2022.

L’escollit per dirigir l’equip és Gustavo Costa. El club, a més, ha anunciat el fitxatge d’Álvaro Cardiel i les renovacions de Xavi Esquiu, de Gerard Marín, de Sergi Puig, de Rubén Günter, de Guille Cardiel i de Gerard Puig. Del juvenil pugen Marc Vargas, Xavi Boza, Nordi i Enric Brunat.

L’Atlètic Vilanova ha compartit a les xarxes socials tres renovacions més: Iñaki Lamy, Aleix Fuentes i Marc Ramírez.

PUBLICITAT

Més a Futbol