La Penya Jove goleja (4-1) La Granada i es queda com a líder en solitari

El Ribes perd, el Sitges B guanya i l'Atlètic Vilanova empata

Alejandro Morillas, durant el partit de la Penya Jove contra el CF La Granada // @GRADA_JOVE

La Penya Jove s’ha quedat com a líder en solitari al grup 12 de Tercera Catalana. Els d’Àngel Llerena van guanyar dissabte el CF La Granada per 4-1 i van aprofitar la derrota del Ribes per desempatar amb els blanc-i-blaus al capdavant de la taula.

Carlos Contreras va tornar a liderar la Penya Jove. Al minut 12 va assistir Àlex González, que va rematar de primera a gol l’1-0 des de dins l’àrea.

Contreras va tornar a aparèixer als minuts 26 i 46 per ampliar la renda del conjunt roquetenc amb dues dianes. Ja en suma 15 en tota la Lliga, de la qual n’és el màxim realitzador.

Adri Santana es va afegir a la festa amb el 4-0 al minut 62 amb una rematada d’esquena a la porteria des del límit de l’àrea. La pilota va dibuixar una paràbola que va sorprendre el porter visitant.

El gol de l’honor del CF La Granada va arribar al minut 86.

La derrota del Ribes, segon classificat, es va produir també dissabte. Els del Bosc de Plaça van perdre per 0-2 contra el Vilanova del Camí. Els dos gols es van produir en la segona meitat.

El Sitges B, tercer a la taula, manté un bon to i va encadenar el segon triomf amb un 0-2, dissabte, al camp de l’Ateneu Igualadí. Rafa i Guillem Gràcia van marcar els dos gols.

L’Atlètic Vilanova, setè, va empatar a tres ahir diumenge al camp del Base Espirall-Les Clotes. No van arrencar bé els blanc-i-blaus i al minut set van encaixar l’1-0.

Sergio Ximénez va empatar de penal al minut 24 i Valdo va posar per davant l’Atlètic Vilanova just abans del descans.

A la represa el mateix Valdo va incrementar la renda dels de Walter Lamy, que no van poder rematar la feina amb un quart gol i ho van pagar. Dos gols dels locals a les acaballes del matx van segellar el 3-3 final.