La Penya Jove perd al camp del Ribes i confirma que els derbis se li donen fatal

Els roquetencs, amb 4 punts de renda al capdavant de la taula

El Ribes va guanyar el derbi al Bosc de Plaça // @GALLOFACKER

El desenllaç de la Lliga al grup 12 de Tercera Catalana s’ha ficat d’allò més emocionant després de la darrera jornada.

El líder Penya Jove va confirmar que els derbis se li donen fatal tot perdent dissabte al Bosc de Plaça per 1-0 contra el Ribes. Xavi Esquiu va fer l’únic gol del partit al minut 22.

A falta de cinc jornades del final, als d’Àngel Llerena els queden quatre punts d’avantatge al capdavant de la taula. L’Atlètic Vilanova, el Sitges B i el Vilanova del Camí són per aquest ordre, segons la taula, els equips que volen continuar pressionant la Penya Jove.

Tant a l’Atlètic Vilanova, que va descansar, com al Vilanova del Camí els falten cinc partits, mentre que al Sitges B, quatre.

Precisament, els d’Aiguadolç van fer els deures dissabte tot golejant el Montbui per 0-4 en el debut de Villa com a tècnic després que Toni Salido hagi passat al primer equip per la destitució de Luri Sorroche.

Van marcar Pau Junyent, Alejandro de Pineda i Josep Sánchez (2), un de penal. El Sitges B no coneix la derrota en tot el 2022. Ha sumat nou victòries i un empat en les últimes 10 jornades. L’equip ha anat de menys a més i té la confiança pels núvols.

Diumenge que ve (18.15 h) hi ha un atractiu i decisiu Atlètic Vilanova-Sitges B a l’Alumnes Obrers.

[su_box title=”El Cubelles empata a última hora contra l’Olivella”]A Segona Catalana el Cubelles i l’Olivella van empatar diumenge a tres. Els vermells van avançar-se amb un 0-2 gràcies als gols de Gabri Saucedo i de Marc Martínez als minuts 34 i 51. Marc Bastons va retallar diferències al minut 63, però de seguida les va tornar a ampliar Edgar Garcia. El Cubelles va acabar empatant gràcies a Javi Pardo i a Òscar, aquest últim de penal en la recta final del matx. L’Olivella es manté tercer per la cua, en zona de descens. El Cubelles va setè. El Sitges, tercer, va empatar a dos al camp de la Fundació Atlètic Vilafranca en el debut de Toni Salido a la banqueta. Els d’Aiguadolç dominaven per 0-2 amb dianes d’Over i de Carlitos, però els penedesencs van reaccionar en el darrer quart d’hora. El 2-2 final el va fer l’exvilanovista Oriol Boada.[/su_box]