La Penya Jove s’apunta el derbi contra el Sitges B per 2-1 i continua en ratxa

Victòria del Ribes i derrota de l'Atlètic Vilanova al camp del líder

Raúl Mesa protegeix la pilota d'un jugador del Sitges B // G.M.CH.

La Penya Jove de les Roquetes continua en ratxa i ahir es va imposar al Sitges B per 2-1 en el derbi garrafenc de la jornada al grup 12 de Tercera Catalana.

Els d’Àngel Llerena, amb Carlos Contreras ja de titular, van haver de remuntar un gol inicial del Sitges B, obra de Guillem Gracia al minut 25.

La remuntada de la Penya Jove va arribar després del descans gràcies a dos gols de Marc Robert, el primer al minut 48 i el segon al 58. En totes dues accions va rebre una passada llarga i va batre Albert García Mata, que havia substituït Javi Dorado al descans.

El conjunt roquetenc transita segon a la taula després de cinc victòries consecutives, totes des de la represa del campionat.

El Ribes, tercer classificat, va refer-se de la derrota de la setmana passada amb un triomf per la mínima (0-1) al camp del Vilanova del Camí. Adri Santana va fer l’únic gol del partit al minut 33.

L’Atlètic Vilanova, un dels dos cuers, no aixeca el cap. Aquest cop va perdre per 3-1 al camp del líder, el Montserrat Igualada. Els blanc-i-blaus es van avançar amb un gol d’Aleix al minut set, però els locals van empatar al 20.

Al segon temps va disposar d’ocasions l’Atlètic Vilanova, però li va faltar encert. Sí que el va tenir l’equip local, que va sentenciar amb dianes als minuts 62 i 70.

[su_box title=”Segona derrota del Sitges al torneig de Segona Catalana” style=”soft” box_color=”#516e6d”]Al torneig de Segona Catalana, el Sitges va perdre per 3-0 al camp del Moja i va patir la segona derrota. Un gol abans del descans i dos més a la represa van tombar l’equip d’Aiguadolç. En l’altre partit del grup el San Mauro va empatar a dos a casa contra la Fundació Esportiva Vilafranca. El Cubelles va descansar. El San Mauro lidera la taula d’aquest grup 6 de la competició amb set punts.[/su_box]