La Penya Jove suma el primer triomf amb un gol del porter Benito inclòs

El Sitges també guanya i el Cubelles empata al camp del Moja

La Penya Jove festeja el triomf de dissabte // @GRADAJOVE

La Penya Jove va sumar dissabte la primera victòria de la seva història a Segona Catalana. Va ser en el marc de la tercera jornada amb un 1-4 al camp del Cabrils.

El porter Benito va ser l’encarregat de marcar el primer gol de l’equip roquetenc a la nova categoria. Un rebuig seu al límit de l’àrea va creuar tot el camp i va convertir-se en el 0-1 al minut 34. La pilota va botar davant del porter local, que no va poder desviar-la.

Un penal discutible va permetre al Cabrils empatar al minut 49, però la Penya Jove no es va arronsar. Jordi Montesinos va fer l’1-2 al minut 59 i Raúl Mesa i Sergio Ximénez van segellar l’1-4 final en els últims compassos del partit.

El Sitges va tornar a guanyar per la mínima. Els d’Aiguadolç es van imposar al Santfeliuenc B per 1-0. Novament, l’equip de Toni Salido va fallar massa en els metres finals.

De les múltiples ocasions que va generar el Sitges, només Jota va trobar el camí de la xarxa al minut 21. Els visitants van arribar poc, però quan ho van fer, van obligar el porter Lucas a lluir-se.

El Cubelles va empatar a un al camp del colíder Moja. Els dos gols van arribar d’hora. Els locals es van avançar al minut dos i Issey va fer l’1-1 al minut set.